Alper Gezeravcı, AKP'nin İzmir adayı Hamza Dağ'ın etkinliğine katıldı: CHP'den tepki geldi

Alper Gezeravcı, AKP'nin İzmir adayı Hamza Dağ'ın etkinliğine katıldı: CHP'den tepki geldi
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, İzmir'de AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile birlikte sahneye çıktı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel ise duruma tepki göstererek "Alper Gezeravcı da bu toplantıya katılarak...
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, İzmir'de AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile birlikte sahneye çıktı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel ise duruma tepki göstererek "Alper Gezeravcı da bu toplantıya katılarak AKP’nin propaganda konvoyuna dahil oldu" dedi.

Ege Üniversitesi'ndeki Gençlik Buluşması'na Alper Gezeravı, AKP'nin İzmir adayı Hamza Dağ ile birlikte katıldı.

Uzay alanında faaliyet gösteren ülkeler arasında kendi uzay ajansını en son kuranlardan biri olmasına rağmen Türkiye'nin çok hızlı mesafe aldığını, bunda genç ve dinamik nüfusun etkisinin büyük olduğunu anlatan Gezeravcı, gençlere tavsiyelerde bulundu.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, bakanların Ege Üniversitesi'nde seçim çalışması yürütmesine tepki gösterdi. Yücel, "Sadece Bakanları değil hepimizin vergileriyle uzaya giden ilk astronotumuz Alper Gezeravcı da bu toplantıya katılarak AKP’nin propaganda konvoyuna dahil oldu.

AKP, Bakanları ve kamu kaynaklarını yerel seçimler için seferber etmekle de yetinmedi. Sadece Bakanları değil hepimizin vergileriyle uzaya giden ilk astronotumuz Alper Gezeravcı da bu toplantıya katılarak AKP’nin propaganda konvoyuna dahil oldu. AKP’nin 'seçimi kaybedeceğiz' endişesi ile bütün bakanlarını sahaya sürmesi, bilim yuvalarında siyaset yapmaları sonucu değiştirmeyecek. 31 Mart’ta CHP’li Belediyeler çoğalacak, sosyal belediyecilik Türkiye’ye hakim."