Altınok'tan seçime 1 gün kala 'çılgın' vaatler

Altınok'tan seçime 1 gün kala 'çılgın' vaatler
AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçime saatler kala yeni vaatlerini teker teker sıraladı. Altınok, "Yavaş da çok yavaş. Esnafımız altın çağını yaşayacak. Beni Londra'da değil, sokaklarda...
AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçime saatler kala yeni vaatlerini teker teker sıraladı. Altınok, "Yavaş da çok yavaş. Esnafımız altın çağını yaşayacak. Beni Londra'da değil, sokaklarda bulursunuz" dedi.

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Kızılay Güvenpark'ta minibüs esnafıyla bir araya geldi.

DHA'nın haberine göre, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren Turgut Altınok, "Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez. Tekeriniz dönmez. Yaş farkı gözetmeksizin tüm emekliler ve üniversite öğrencileri otobüs, minibüs ve metrodan ücretsiz yararlanacak" ifadelerini kullandı.

Vaatlerini sıralayan Altınok, "Bizimle beraber esnafımızın da yüzü gülecek. Gelirleriniz en az 3 misli artacak. Öğrenci ve emeklilerin ücretlerini belediye olarak biz karşılayacağız. Ödemeleri haftada bir ya da 15 günde bir nasıl isterseniz o şekilde hesabınıza geçeceğiz. Ayrıca ayda 30 bin lira destek vereceğiz. Altın çağınızı yaşayacaksınız" diye konuştu.