Apple internet sitesi kapandı mı, ne zaman açılacak?

Apple internet sitesi kapandı mı, ne zaman açılacak?
iPhone, iPad, Watch ve Macbook gibi ürünleriyle dünya teknoloji devi olan App'ın sitesi erişime kapatıldı. Siteye giriş yapıldığı sırada kullanıcıları, "Hemen döneceğiz" yazısı karşıladı. Apple internet sitesine erişim...

iPhone, iPad, Watch ve Macbook gibi ürünleriyle dünya teknoloji devi olan App'ın sitesi erişime kapatıldı. Siteye giriş yapıldığı sırada kullanıcıları, "Hemen döneceğiz" yazısı karşıladı. Apple internet sitesine erişim sağlanmaması "Apple zam yapacak" iddialarını da beraberinde getirdi. Peki, Apple internet sitesi kapandı mı, ne zaman açılacak? İşte, o konu hakkında bilgiler.

Haziran sonunda iPhone fiyatlarına zam yapan Apple, yeni bir zam iddiası ile gündeme geldi. Apple Türkiye internet sitesinde online satışı gece saatlerinde kapattı.

Zam iddiaları gündemde

10 Temmuz tarihinde Apple'ın internet sitesine erişim sağlanamadı. Siteye giriş sırasında "Hemen Döneceğiz." "Apple Store'de bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen yakında tekrar deneyin." açıklaması yer aldı.

Bunun üzerine ise geçtiğimiz dönemlerde yaşanan benzer süreçler dolayısıyla Apple zam yapacak iddiaları gündemde yer aldı. 

Apple, konuyla ilgili resmi açıklama henüz yapmadı.

1 Temmuz'da zam yapılmıştı

iPhone fiyatları 1 Temmuz 2023 tarihinde Apple tarafından bir kez daha güncellenmişti.

Şirket Mayıs ayında iPhone modelleri ve diğer ürünlerine yüzde 10 Zam yapmıştı. Haziran ayında ise 3 kez daha zam gerçekleşmişti. Son zam ise 1 Temmuz 2023 tarihinde gelmişti.