Elon Musk dediğini yaptı: Twitter, adını ve logosunu "X" olarak değiştirdi

Elon Musk dediğini yaptı: Twitter, adını ve logosunu "X" olarak değiştirdi
Twitter'ın sahibi Elon Musk,Twitter'ın logosunun değiştirileceğini duyurmuştu. Beklenen oldu; twitter, adını ve logosunu "X" olarak değiştirdi.Twitter'ın sahibi Elon Musk, Twitter’ın sembolü olan kuş logosu yerine “X” harfini...

Twitter'ın sahibi Elon Musk,Twitter'ın logosunun değiştirileceğini duyurmuştu. Beklenen oldu; twitter, adını ve logosunu "X" olarak değiştirdi.

Twitter'ın sahibi Elon Musk, Twitter’ın sembolü olan kuş logosu yerine “X” harfini kullanmak istediğini söylemişti. Musk, Twitter’da yaptığı açıklamada logonun gün içerisinde değişeceğini belirtmişti. Musk, şirketin ismini de X olarak değiştirmiş ve bunun “çoktan yapılması gereken bir değişiklik” olduğunu ifade etmişti.

Twitter, 24 Temmuz TSİ 12.00 itibarıyla resmen dünyaya veda etti, artık X'e dönüştü.

Yeni logo, şirketin California'daki genel merkez binasına yansıtıldı.

Musk'ın işaret ettiği gibi 'x.com' internet sitesi de doğrudan 'twitter.com'a yönlendiriyor. 

Milyarder Musk’ın, Çin’in WeChat’ine benzer bir “süper uygulama” yaratmak istediği bildiriliyor.

Twitter CEO'su Linda Yaccatino şirketin 'X' şeklindeki yeni logosunu tanıttı. Twitter hesabından "İşte X! Hadi yapalım şu işi" diyen Yaccatino, siyah arka planın üzerinde beyaz "X" yazılı logonun görselini paylaştı.

 Yaccarino, yaptığı açıklamada X’e dair bilgiler verdi: 

"Twitter, büyük bir izlenim bıraktı ve iletişim kurma şeklimizi değiştirdi. Şimdi X daha da ileri giderek küresel kent meydanını dönüştürecek. X; fikirler, ürünler, hizmetler ve fırsatlar için bir pazar yaratan ses, video, mesajlaşma, ödemeler/bankacılık merkezli sınırsız iletişimin gelecekteki halidir. Yapay zeka tarafından desteklenen X, hepimizi hayal etmeye başladığımız şekillerde birbirine bağlayacak."