iPhone 15'in renk seçenekleri sızdırıldı! 5 farklı renk ile gelecek

iPhone 15'in renk seçenekleri sızdırıldı! 5 farklı renk ile gelecek
Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 modeliyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Buna göre model 5 renk seçeneğiyle birlikte kullanıcılara sunulacak.Apple'ın en son sızıntılarına göre, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelleri, tüketiciye...

Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 modeliyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Buna göre model 5 renk seçeneğiyle birlikte kullanıcılara sunulacak.

Apple'ın en son sızıntılarına göre, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelleri, tüketiciye en az beş farklı renk seçeneği sunarak yenilenmiş bir renk yelpazesiyle gelecek. "Unknownz21" adıyla bilinen Twitter sızıntıcısının açıklamalarına göre, iPhone 15 için en az altı farklı renk seçeneğini test etti.  

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir başka sızıntı ise, iPhone 15 serisinde yer alacak her cihazın renk uyumlu örgülü bir USB-C - USB-C kablosuyla geleceğini ortaya çıkardı. Siyah renk haricinde diğer seçeneklerde bu durum geçerli olacak. 

Gerilim Azaltıcı Tüpler İle Geliyor

Macrummors'ın haberinde aktardığı bilgilere göre, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modellerinin örgülü USB-C kablolarında gerilim azaltıcı tüplere sahip olacak. Bu özellik, Apple'ın teknolojiyi geliştiren yaklaşımının bir yansıması olarak dikkat çekiyor.

İphone 15 ve 15 Plus'ın renk seçenekleri neler?

Apple cihaz prototipi toplayıcısı "Kosutami", yeni kabloların tasarım doğrulama testi (DVT) örneklerini gördüklerini doğruladı. Kosutami'nin aktardığına göre, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus, turuncu, gece yarısı/siyah, yıldız ışığı/beyaz, sarı, mavi ve turuncu renk seçenekleri ile gelecek.