OnlyFans içerik üreticilerinin toplam kazancı açıklandı: Milyonları aşıyor

OnlyFans içerik üreticilerinin toplam kazancı açıklandı: Milyonları aşıyor
Yetişkin içerik platformu OnlyFans, istatistiklerini açıkladı. 2022 yılında platformun geliri artarken, içerik üreticilerine ödenen miktar ve abone sayısı da açıklandı.Son dönemin en dikkat çekici ve tartışmalı platformlarından...

Yetişkin içerik platformu OnlyFans, istatistiklerini açıkladı. 2022 yılında platformun geliri artarken, içerik üreticilerine ödenen miktar ve abone sayısı da açıklandı.

Son dönemin en dikkat çekici ve tartışmalı platformlarından biri olan OnlyFans, içerik üreticilerine yaptığı ödemeler ve artan kullanıcı sayısı ile gündeme geldi. Platformun sahibi Fenix International tarafından 2022 yılının mali durum raporu paylaşıldı. 

Gelirler 1 Milyar Doları Geçti

OnlyFans, içerik üreticilerine sağladığı ödemeler dışındaki gelirlerini yüzde 17 artırarak 1 milyar doların üzerine çıkardı. Aynı dönemde şirketin net kârı da 404 milyon dolara yükseldi. 

İçerik Üreticileri Toplam 5.6 Milyar Dolar Kazandı

OnlyFans, içerik üreticilere sağladığı ödemelerde de büyük bir artış gösterdi. Geçtiğimiz yıl boyunca platformda içerik üreten fenomenlere toplamda 5.6 milyar dolarlık ödeme yapıldı. Bu rakam, 2021 yılına göre yüzde 17'lik bir artışı temsil ediyor.

3.2 Milyon İçerik Üreticisi Var

Fenix International'ın açıklamalarına göre, OnlyFans platformunda içerik üretenlerin sayısı oldukça dikkate değer bir artış kaydetti. 2022 yılında yüzde 47'lik bir büyüme ile içerik üreticilerinin sayısı 3.2 milyon seviyesine ulaştı. Bu, platformun içeriğin çeşitliliği ve hacmi konusunda ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.

238.8 Milyon Kullanıcı Var

OnlyFans kullanıcı sayısı da aynı şekilde yükseldi. Yüzde 27'lik bir artışla kullanıcı sayısı 238.8 milyona ulaştı. 

Türkiye'de onlyfans açık mı?

Yetişkin içerik platformu OnlyFans Türkiye'de Haziran ayında kapatıldı. Sosyal medyada insanlar tarafından Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne şikayet kampanyası başlatılmıştı. Bu kampanya sonucunda de platform Türkiye'de yasaklanmıştı.