Samsung Galaxy S23 FE'nin basın görseli sızdırıldı: İşte beklenen özellikleri ve renk seçenekleri

Samsung Galaxy S23 FE'nin basın görseli sızdırıldı: İşte beklenen özellikleri ve renk seçenekleri
Çıkıp çıkmayacağı konusunun özellikle de son günlerde iyice karıştığı Galaxy S23 FE'nin renk seçenekleri, sızdırılan basın görseliyle ortaya çıktı.Samsung’un nispeten daha uygun fiyatlı olmasıyla kullanıcıların...

Çıkıp çıkmayacağı konusunun özellikle de son günlerde iyice karıştığı Galaxy S23 FE'nin renk seçenekleri, sızdırılan basın görseliyle ortaya çıktı.

Samsung’un nispeten daha uygun fiyatlı olmasıyla kullanıcıların beğenisini toplayan ancak piyasada düzenli olarak göremediğimiz “FE” isimli modelleri bulunuyor. Şirket, en son 2021 yılında S21 serisiyle bu modeli bizlerle buluşturmuş, S22’yi ise pas geçmişti. Ancak S23 FE’nin geleceğine yönelik söylentiler artık kesinliğe kavuştu desek yanlış olmaz.

Samsung S23 fe özellikleri neler?

Galaxy S22 FE modelini çıkartmayan Samsung'un S23 modeli için FE'yi çıkartması bekleniyorken, telefona ait olduğu söylenen basın görselleri sızdırıldı.

TENAA sertifikasında görünen telefonun sızdırılan basın görselleri telefonun tasarımını tutarlı olarak gösteriyor. Yani bu basın görsellerinin gerçek olduğu tahmin ediliyor. 

Söylenene göre, Galaxy S23 FE için 4 farklı renk seçeği sunulacak. 

Pazarlama tarafındaki isimleri henüz belli olmasa da; mor, siyah, beyaz ve açık yeşil modeller görüyoruz.

Telefonun daha önce ortaya çıkan özelliklerinde 6.3 inç ekran boyutuna 2340x1080 piksel çözünürlük ve 120Hz ekran yenileme hızı sunulacağı görülmüştü. 

Telefonda 8 GB RAM, 128 GB ve 256 GB depolama alanının sunulacağı da söylenenler arasında. Kamera tarafında ise 50 MP ana kamera, 8 MP ve 12 MP olmak üzere toplamda üç arka kameranın olacağı aktarılıyor. Ön kamera ise 10 MP olacak.