Twitter, bazı hesaplara mavi tiklerini geri verdi

Twitter, bazı hesaplara mavi tiklerini geri verdi
Paylaşım sitesi Twitter, geçen gün ücretsiz mavi tiklerin kaldırılmasından sonra bir milyondan fazla takipçiye sahip bazı hesaplara mavi tiklerini geri verdi.Geçen yılın sonlarında hayata geçirilen paralı mavi tik uygulamasının...

Paylaşım sitesi Twitter, geçen gün ücretsiz mavi tiklerin kaldırılmasından sonra bir milyondan fazla takipçiye sahip bazı hesaplara mavi tiklerini geri verdi.

Geçen yılın sonlarında hayata geçirilen paralı mavi tik uygulamasının ardından, 20 Nisan’da para verilmeden alınan mavi tikler kaldırılmıştı. Yeni düzenlemeye göre, bir milyondan fazla takipçisi olan bazı Twitter hesaplarının mavi tik rozetleri, abonelik için ödeme yapmadan yeniden etkinleştirildi.

Beyonce, Harry Kane, Richard Osman ve Victoria Beckham rozetlerini geri alanlar arasında yer alırken, 1,1 milyon takipçisi bulunan yayıncı James O’Brien ve Bellingcat kurucusu Eliot Higgins, mavi tikin kendilerine ücretsiz olarak verildiğini doğruladı.

VEDAT MİLOR'DAN TEPKİ

20 Nisan’da mavi tikini kaybeden ünlülerden Vedat Milor, ödeme yapmadığı halde rozetini geri aldığını belirterek “1 milyon takipçi üzerindeki hesaplara mavi tikleri iade edildiği söylendi. Bu adam her şeyi düşünmeden yapıyor. İki gün sonra tekrar değiştiriyor. Bunun yaptığı roketle Mars’a filan gidilmez. O düzeltmeleri yapana kadar yolda patlar” ifadelerini kullandı.