WhatsApp'a yazı tipi güncellemesi

WhatsApp'a yazı tipi güncellemesi
WhatsApp, şekilli yazı yazma özelliği üzerine çalışıyor. Android kullanıcıları için test aşamasında olan güncelleme, var olan yazı tipi değiştirme seçeneğini geliştiriyor. Yazı tipi değiştirme özelliği, iOS için beta...

WhatsApp, şekilli yazı yazma özelliği üzerine çalışıyor. Android kullanıcıları için test aşamasında olan güncelleme, var olan yazı tipi değiştirme seçeneğini geliştiriyor. Yazı tipi değiştirme özelliği, iOS için beta sürümünde henüz kullanıma açılmadı ancak Android için WhatsApp beta 2.23.7.17 sürümünde birkaç kullanıcı tarafından test ediliyor.

METNİN KONUMU VE ARKA PLAN RENGİ DEĞİŞTİRİLEBİLECEK
DonanımHaber’den Erkan Calp’ın haberine göre kullanıcılar metin düzenleyici ile fotoğraf, video ve GIF’ler üzerinde yeni yazı tiplerini kullanarak yazı yazabilecek. Klavyede bulunan yazı tipi seçenekleri ile farklı yazı tipleri kolaylıkla denenebilecek. Yazının nerede duracağı (sağ, sol ve orta seçenekleri) belirlenebilirken arka plan rengi de değiştirilebilecek.

ANDROID KULLANICILARI DENİYOR
İlerleyen haftalarda güncellemenin, Android için WhatsApp'ın en son beta sürümünü yükleyen bazı kullanıcılar dışında daha fazla kullanıcıya açılması açılması bekleniyor.