Buğra Kavuncu'dan rakiplerine eleştiri: İmamoğlu ve Kurum'un söyledikleri gerçekçi değil

Buğra Kavuncu'dan rakiplerine eleştiri: İmamoğlu ve Kurum'un söyledikleri gerçekçi değil
İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, 31 Mart'taki yerel seçimlere sayılı gün kala seçim gecesi yarışın Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu ve kendisi arasında geçeceğini söyledi. Kavuncu, kentsel...
İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, 31 Mart'taki yerel seçimlere sayılı gün kala seçim gecesi yarışın Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu ve kendisi arasında geçeceğini söyledi. Kavuncu, kentsel dönüşüm konusunda İmamoğlu ve Kurum'un söylemlerinin gerçekçi olmadığını savundu.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı.

İYİ Parti'nin eski İstanbul İl Başkanı olan Kavuncu, "İstanbul'da büyükşehir belediye başkanlığı seçim yarışı Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu ve benim aramda geçecek" dedi.

"Söyledikleri gerçekçi değil"

Kavuncu'nun açıklamaları şöyle:

Sosyal belediyecilik anlamında emeklilerle ilgili ne yapacağımızı soruyorlar. Gençler ekonomik durumlarından bahsediyor. Trafik sıkıntı. Hangi ilçeye gidersek kentsel dönüşüm konu olarak bir mesele haline gelmiş. İnsanlar bir bilinmezin içinde yaşıyor ve korkuyor. Seçmenin 'kentsel dönüşüm problemini çözün' baskısı çok değerli. Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun söyledikleri gerçekçi değil. İstanbul'da kentsel dönüşümü 5 yıl veya daha kısa bir süre içerinde çözeceğini söylemek çok gerçekçi değil. Ada bazlı çözümün yanında finansman sorununu çözmek durumundasınız. Devlet gayrimenkul alım satımıyla ilgili geçici hesap açabilir.