İsrail ordusu: Naim Kasım'ın sekterini öldürdük

İsrail ordusu, Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım'ın sekreteri ve yeğeni Yusuf Harşi'yi öldürdüklerini duyurdu. Harşi'nin Kasım'ın güvenliğinden sorumlu olduğu belirtildi.

İsrail ordusu: Naim Kasım'ın sekterini öldürdük

GAZETE PENCERE - İsrail ordusu, Lübnan'a dün gece düzenledikleri saldırılarda Hizbullah örgütünün lideri Naim Kasım'ın sekreteri Ali Yusuf Harşi'yi öldürdüklerini duyurdu.

Ordudan yapılan açıklamada, "İsrail Savunma Kuvvetleri, dün Beyrut bölgesinde Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım'ın kişisel sekreteri ve yeğeni Ali Yusuf Harşi'yi öldürdü" ifadelerine yer verildi.

Harşi'nin Kasım'ın güvenliğinden sorumlu olduğu belirtilen açıklamada, "Harşi, Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım'ın yakın bir ortağı ve kişisel danışmanıydı. Ofisinin ve güvenliğinin yönetiminde kilit bir rol oynuyordu" denildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar