ORDUYU GÖREVE ÇAĞIRDI

ORDUYU GÖREVE ÇAĞIRDI
ABD Başkanı bir başka paylaşımındaysa, New York’ta düzenlenen George Floyd protestolarına karşı asker konuşlandırılmasına karşı çıkan ve polisin ‘yeterli olduğunu’ söyleyen New York Valisi Andrew Cuomo ile haber spikeri...

ABD Başkanı bir başka paylaşımındaysa, New York’ta düzenlenen George Floyd protestolarına karşı asker konuşlandırılmasına karşı çıkan ve polisin ‘yeterli olduğunu’ söyleyen New York Valisi Andrew Cuomo ile haber spikeri Chris Cuomo’ya gönderme yaparak, “New York tüm aşağılık ve alçaklara kaybedildi” dedi. Ulusal Muhafızlara görev verilmesi çağrısı yapan Trump, “New York’ta dün gece saat 11.00’de sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Buranın parçalanmasına şaşırmamalı. Saat 19.00 olmalı. Ulusal Muhafızları çağırın” şeklinde paylaşım yaptı.

TRUMP DESTEKÇİLERİ SOPALARLA SOKAKLARA ÇIKTI

Bu arada ülkenin bazı noktalarında Trump destekçileri göstericilere karşı sokaklara çıkıyor. Pensilvanya eyaletinin Philadelphia kentinde bir grup Trump yanlısı ellerine sopalar alarak göstericilerin karşısına çıktı. Polis, iki grubun karşı karşıya gelmemesi için geniş güvenlik önlemleri aldı.