Sanna’nın gözyaşları

Sanna’nın gözyaşları
Parti görüntüleri nedeniyle sert eleştirilerin hedefi, haline gelen 36 yaşındaki Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, partisi Sosyal Demokratların düzenlediği bir etkinlikte sesi titreyerek yaptığı konuşmada, “Bazen neşeyi ve...

Parti görüntüleri nedeniyle sert eleştirilerin hedefi, haline gelen 36 yaşındaki Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, partisi Sosyal Demokratların düzenlediği bir etkinlikte sesi titreyerek yaptığı konuşmada, “Bazen neşeyi ve eğlenceyi özlüyorum” diyerek gözyaşı döktü. Sanna Marin’in bu sözleri etkinliğe katılanlar tarafından ayakta alkışlandı.

Sosyal Demokrat Başbakan Sanna Marin, geçen haftanın kendisi için ‘oldukça zor’ olduğunu söyledi. İnsanların politikacıları boş zaman aktivitelerinden ziyade işlerine göre değerlendirmek istediğini ifade etti. Marin salı günü Helsinki’deki merkezinde çekilen bir fotoğraf için özür diledi. İlk olarak çevrimiçi hizmet Tiktok’ta yayınlanan ve daha sonra Fin medyası tarafından dağıtılan görüntüde, Finli bir influencer ve başka bir kadın öpüşürken ve çıplak göğüslerini İngilizce ‘Finlandiya’ yazan bir işaretle kapatıyor. Marin, “Fotoğraf uygunsuz, özür dilerim” dedi. Sanna Marin uyuşturucu testi de yaptırmıştı sonuç negatif çıktı.