ÖSYM SONUÇ EKRANI: YKS Tercih sonuçları nereden bakılır? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? YKS yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

ÖSYM SONUÇ EKRANI: YKS Tercih sonuçları nereden bakılır? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? YKS yerleştirme sonuçları açıklandı mı?
YKS tercih yerleştirme sonuçları için heyecan dorukta. İstediği üniversiteye yerleşme hayali kuran adaylar ÖSYM tarafından YKS tercih sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. 2023 YKS tercih sonuçlarını ÖSYM sonuç ekranı 'sonuc.osym.gov.tr'den...

YKS tercih yerleştirme sonuçları için heyecan dorukta. İstediği üniversiteye yerleşme hayali kuran adaylar ÖSYM tarafından YKS tercih sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. 2023 YKS tercih sonuçlarını ÖSYM sonuç ekranı 'sonuc.osym.gov.tr'den görüntülemek mümkün. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün belli olacak mı?

 

ÖSYM yerleştirme sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2023 YKS tercih sonuçlarını bekleyen öğrenciler için heyecan dorukta. YKS'ye katılan milyonlarca aday tercih işlemlerini tamamladı. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar için üniversite kayıtları, tercihleri ile bir yere yerleşemeyen öğrenciler ise ek tercih sürecini bekleyecek.

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

YKS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz netleşmedi. Bu yıl üniversite kayıtlarının 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında yapılacak olması sebebiyle YKS yerleştirme sonuçlarının Ağustos ayı içerisinde erişime açılması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebileceksiniz.

 

YKS TERCİH SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN?

YKS sonuçlarına göre kayıt hakkı kazananların kayıt işlemleri 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında; elektronik kayıtlar ise 28-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.