Ahme Hakan: Mehmet Şimşek, New York'ta takımdan ayrı düz koşu yaptı

Ahme Hakan: Mehmet Şimşek, New York'ta takımdan ayrı düz koşu yaptı
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, kabine üyelerini ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı takip etmek üzere katılmış olduğu Birleşmiş Milletler Genel Kurulu  izlenimlerini köşesine taşıdı.  Hakan, Hazine ve Maliye...

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, kabine üyelerini ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı takip etmek üzere katılmış olduğu Birleşmiş Milletler Genel Kurulu  izlenimlerini köşesine taşıdı.  Hakan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek için "Takımdan ayrı düz koşu yaptı bu gezide Maliye Bakanı Mehmet Şimşek. Yatırımcılarla toplantı üstüne toplantı. Gecenin geç vakti sadece bir danışmanıyla otele girerken gördüm kendisini. Her zamanki gibi mütevazıydı. Ayak üstü minik bir sohbetin ardından 'Çok yorgun görünüyorsunuz, gidip dinlenin' demekten kendimi alamadım" dedi. 

Hakan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki için de, "New York’ta Kayseri havası estirdi. Esprileriyle, hoş sohbet tarzıyla ilgi odağıydı. Gündemindeki en önemli konu: Depreme hazırlık. Meclis açılır açılmaz hazırlanan yasanın Meclis gündemine geleceğini söyledi" ifadesini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın.