AKP’li belediye önce temel attı sonra ihale yaptı

AKP’li belediye önce temel attı sonra ihale yaptı
Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 2 milyon 676 bin 500 liraya yapılan otogarın ihalesinin temel atma töreninden 21 gün sonra düzenlendiği ortaya çıktı. ‘Pazarlık usulü’ ihaleyeyse tek bir firma girdi. Nurdağı ilçesinde yapılacak...

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 2 milyon 676 bin 500 liraya yapılan otogarın ihalesinin temel atma töreninden 21 gün sonra düzenlendiği ortaya çıktı. ‘Pazarlık usulü’ ihaleyeyse tek bir firma girdi. Nurdağı ilçesinde yapılacak otogar için 13 Eylül’de temel atma töreni düzenlenmiş, törene Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ve AKP’li milletvekilleri katılmıştı.

Ancak temeli atılan otogarın ihalesi, AKP’li Ökkeş Kavak’ın yönetimindeki Nurdağı Belediyesi tarafından iki gün sonra 15 Eylül’de yapıldı, 21 gün sonra da ihalenin sonucu açıklandı.

Yine ‘adrese teslim‘ tartışmalarına konu olan ‘pazarlık usulü’yle düzenlenen ihalede tek firma vardı. İhaleyi 2 milyon 676 bin 500 liraya Çakırbeyli Lojistik Yapı ve Ticaret Limited Şirketi aldı.