Arda Turan'ın Umre'de Seçil Erzan ile mesajlaştığı ortaya çıktı: 100 binle çarp sevap o kadar

Arda Turan'ın Umre'de Seçil Erzan ile mesajlaştığı ortaya çıktı: 100 binle çarp sevap o kadar
Futbol dünyasından ünlü isimlerin de mağdurları arasında olduğu milyonlarca dolarlık gizli fon dolandırıcılığı davasında Arda Turan, Fatih Terim ve eşi Fulya Terim ve Seçil Erzan'ın WhatsApp mesajları ortaya çıktı. Seçil...

Futbol dünyasından ünlü isimlerin de mağdurları arasında olduğu milyonlarca dolarlık gizli fon dolandırıcılığı davasında Arda Turan, Fatih Terim ve eşi Fulya Terim ve Seçil Erzan'ın WhatsApp mesajları ortaya çıktı.

Seçil Erzan'ın gözaltına alınmadan önce kırdığı "Bankadan kırıp atmamı, içindeki tüm yazışmaları da silmemi söylediler. Yazışmaların bir kısmını sildim ve ekranını kırdım" dediği telefonu onarıldı.

İçerisinden 180 bin WhatsApp mesajının çıktığı telefonla ilgili bilirkişi incelemesi tamamlandı. Mesajların içeriğiyle ilgili rapor davanın görüldüğü İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Bilirkişi raporuna göre, Erzan'ın teslim ettiği telefonun arka kasası kırık ve parçalanmış haldeydi. Telefonda 6 haneli şifre bulunuyordu. Erzan'ın yargı makamlarıyla paylaştığı 6 haneli şifre telefon açıldı. Bilirkişi, 972 ayrı hesap ve numarayla yapılan 181 bin 538 adet mesajı inceledi. Bu mesajlardan 176 bin 95'i WhatsApp mesajı, 2 bin 284'ü Instagram, 450 adedi ise iMessage, 2 bin 709 adeti SMS ve recents mesajıydı.

Patronlar Dünyası'ndan Toygun Atilla'nın haberine göre; Adli Bilişim Uzmanı, Siber Suçlar ve Güvenliği Uzmanı Recep Kalaycı tarafından incelenen bilirkişi raporu bugün itibarı ile savcılık soruşturma dosyasına girdi. 553 sayfalık raporda, Seçil Erzan'ın mağdurlarla yaptığı mesajlaşma ve WhatsApp trafiğini ortaya koyuldu.

''100 binle carp sevap o kadar''

Arda Turan'ın Hacda Kâbe ziyaretinde iken Seçil Erzan arasında geçen WhatsApp yazışmaları da ortaya çıktı.

''Seçil Erzan: Yarın ki ödemen için ben saat 2 de alacağım senden ricam bana 3 gibi birini yönlendirirsen teslimat yapayım
Arda Turan: "Allah'ım sana geliyorım :))
Erzan: Sen birtanesin iyi ki varsın
Arda: Annene kabe ile medine kokusu aldırıyorum, Onları koklat ona
Seçil Erzan: 350 teslim ettim. Kalanı sen gelince
Arda Turan: 100 binle carp sevap o kadar :) Kabedeyken verdin ya :)
Seçil Erzan: Arda ben sana bir forma çantası vermiştim siz umredeyken o formaları sana zahmet gelirken getirebilir misin :) Benim değildi millet formasını soruyor bana beden de bilmiyorum alıcam yenisini
Arda Turan: Hahahhahahahha yandın bakıcam:))
Seçil Erzan: Kuveyt‟e para ayırtmak gerekiyor canım bugünden
Arda: Arıyotum
''

''Seçil hanım siz nasıl karar verdiyseniz öyledir tamam''

Bilirkişi raporuna yansıyan kayıtlara göre Fatih Terim ile Seçil Erzan arasındaki mesajlaşma trafiği 4 Ekim 2021'de mesajla başladı.

"Degerli Musterimiz, 04.10.2021 tarihinde, Bakirkoy Ozel Bankacilik Merkezi Subesi 1175- 51***12-351 nolu hesaptan, 3.889.577,08 TRY vadeli mevduat hesabi acilmistir. Vadeli hesap faiz orani % 17,6, vade sonu tarihi 05.10.2021 dir. Vade sonundaki net faiz kazanciniz 1781,74 TRY dir."
Seçil Erzan: Hocam günlük yaptırdım kulüp yarın gönderirse 4 e tamamlayıp kalan tutarı fonda diğer harcamalar için tutarız diye
Fatih Terim: 20.000 $?ı buradan mı aldık
Seçil Erzan: Müsait misiniz arıyayım mı ?
Fatih Terim: Ok
Seçil Erzan: 4.067.412 TL bugün dönüşümüz vardı, 177834 TL ( 20 bin usd ) için içinden aldırdım, kalan 3.889,577 TL yi günlük yaptırdım kulüp gönderdiğinde bugün yarın bu tutara ekler bağlarız ayırmamız gereken tutarı fona alırız hocam.
Fatih Terim: Tamam Seçil hanım siz nasıl karar verdiyseniz öyledir tamam
Seçil Erzan: Sevgiler hocam
''

Bilirkişi incelemesine konu olan telefon trafiğinde Fatih Terim ile Seçil Erzan arasında 371 mesajlaşma tespit edildi. Bu mesajların hepsi fon gelirleri ve bunlarla ilgili para trafiğini içeriyordu.

Fatih Terim'in eşi Fulya Terim ile Seçil Erzan arasında olan mesajlara da ulaşıldı.

24 Ocak 2023'te gerçekleşen görüşmede Fulya Adalet Terim, hesabına 16 bin doların bozdurulması sonucu yatan parayı sorduğu Seçil Erzan'dan şu yanıtı aldı:

''Sizin hesabına gönderttim Fulya Hanım arada böyle parça parça sürprizlerimiz olabilir :) ''

Fulya Terim'de Seçil Erzan'a durumdan çok memnun olduğunu belirterek "Hahahahaha" diye karşılık verdi.