CHP'li Burhanettin Bulut'tan doğal gaz zammı tepkisi: Faturayı yine vatandaşa kestiler

CHP'li Burhanettin Bulut'tan doğal gaz zammı tepkisi: Faturayı yine vatandaşa kestiler
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, sanayi tüketicileri için doğal gaz fiyatlarına yüzde 7,86; konut tüketicileri için de ortalama yüzde 24,6 oranında zam yapılmasına tepki gösterdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğalgaza sanayi tüketicileri için yüzde 7,86 konut tüketicileri için ise yüzde 24,6 oranında zam yapıldığını duyurdu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, sanayi ve konut tüketicileri için yapılan zamma sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Doğalgaz bulduk dediler, faturayı yine vatandaşa kestiler! "Karadeniz’de 75 milyar metreküp doğalgaz bulduk" müjdesinden 1 ay sonra konutta doğalgaza yüzde 24,6 zam yaptılar. Verdikleri her müjde, vatandaşa zam olarak geri dönüyor; dar gelirli her seferinde biraz daha eziliyor, biraz daha yoksullaşıyor."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar