İktidar yılbaşına erteledi; Mansur Yavaş devreye girdi: Emekliler için düğmeye basıldı!

İktidar yılbaşına erteledi; Mansur Yavaş devreye girdi: Emekliler için düğmeye basıldı!
Emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zam ne emekli kesiminden ne muhalefetten ne de iktidar ortaklarından destek gördü. Zorlu ekonomik koşullarda emeklilerin mevcut maaşla geçimini sağlayamayacağı savunulurken Cumhurbaşkanı...

Emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zam ne emekli kesiminden ne muhalefetten ne de iktidar ortaklarından destek gördü. Zorlu ekonomik koşullarda emeklilerin mevcut maaşla geçimini sağlayamayacağı savunulurken Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni bir zam için yılbaşını işaret etti. ABB Başkanı Mansur Yavaş ise emekliler için sosyal yardım başlattı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Emeklilerimizin durumlarında bir iyileştirme yapılamadı" dedi, Ankara'da sosyal yardım projesini hayata geçirdi.

Yavaş, emekliler için başlattığı sosyal yardım başvuru bağlantısını sosyal medya hesabında şu ifadelerle paylaştı:

"İnsanı önceleyen belediyecilik darda olanın yanında olmaktan geçer. Emeklilerimizin durumlarında bir iyileştirme yapılamadı. Bu yüzden şartları uyan tüm emekli hemşehrilerimiz sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyemize başvurabilirler. Başvuru; https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr"