İktidara yakın yazar açıkladı: Erdoğan'dan Şimşek ve Erkan'a yüksek faiz uyarısı

İktidara yakın yazar açıkladı: Erdoğan'dan Şimşek ve Erkan'a yüksek faiz uyarısı
İktidara yakın Sabah gazetesinin Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, Mehmet Şimşek ve Hafize Gaye Erkan'ın iletişim stratejisini eleştirdiği yazısında "Ekonomide ciddi bir iletişim stratejisine" ihtiyaç duyulduğunu hatırlatma...

İktidara yakın Sabah gazetesinin Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, Mehmet Şimşek ve Hafize Gaye Erkan'ın iletişim stratejisini eleştirdiği yazısında "Ekonomide ciddi bir iletişim stratejisine" ihtiyaç duyulduğunu hatırlatma görevimiz bulunuyor. Hızlı toplantılar, twitter paylaşımları, Para Politikası Kurulu metinleri bir yere kadar idare ediyor" dedi.

Müderrisoğlu, faiz politikalarıyla ilgili olarak Erdoğan'ın Bakan Şimşek ve Merkez Bankası ekibine uyarıda bulunduğunu belirtti. Sabah yazarı, bu bilgiyi köşesinde şu sözlerle aktardı:

"Ve mutlaka Sn. Cumhurbaşkanımızın genel yaklaşımı ve duyarlılığının ön planda tutulması da bütün bu denklemin asli noktasına işaret ediyor. Şimdilik söyleyebileceğimiz şu ki... Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Sn Şimşek ve Merkez Bankası ekibine, "yüksek faize ilişkin" dikkatli olmalarını söylemiş, ekonomide viraja sert girmeyip, virajı geniş almalarını tavsiye etmiş durumda!"

Yazının tamamı için tıklayın