Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu, kanserle mücadele eden Hilal Polat'a yardım edecek

Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu, kanserle mücadele eden Hilal Polat'a yardım edecek
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofonda, kanser hastası olduğunu belirten Hilal Polat'ta yardımcı olacağını açıkladı.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun...
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofonda, kanser hastası olduğunu belirten Hilal Polat'ta yardımcı olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon'da, Hilal Polat ismindeki bir vatandaş, kendisine nadir görülen bir karaciğer kanseri türü olan ‘Fibrolamellar hepatosellüler karsinom’ tanısı aldığını açıkladı. Polat, bu hastalığın genelde pek bilinmediğini belirtti.

Yardım istedi

Polat, “Bu söylediklerimin toplumsal olarak duyurulması gerekiyor. Kanser ilaçlarına erişim giderek zorlaşıyor. Bu ilaçlara ulaşmak ve bürokratik engelleri aşmak çok zor.” şeklinde konuştu.

İmamoğlu evine davet etti

Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, Hilal Polat’ı misafir etmek ve sorunlarını duyurmak amacıyla evlerine davet etti. Bu ziyaret, Polat’ın yaşadığı zorlukları ve nadir görülen bu kanser türünü gündeme getirecek.

[video width="640" height="360" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1710690471619.mp4"][/video]