Erdoğan'dan CHP'ye kentsel dönüşüm tepkisi: 'Reklama harcadıkları, depreme ayırdıkları bütçelerden daha fazla'

Erdoğan'dan CHP'ye kentsel dönüşüm tepkisi: 'Reklama harcadıkları, depreme ayırdıkları bütçelerden daha fazla'
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kilis mitinginde CHP'ye kentsel dönüşüm tepkisinde bulunarak, "Reklama harcadıkları, depreme ayırdıkları bütçelerden daha fazla. Kentsel dönüşümle ilgili hiçbir hedef ortaya...
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kilis mitinginde CHP'ye kentsel dönüşüm tepkisinde bulunarak, "Reklama harcadıkları, depreme ayırdıkları bütçelerden daha fazla. Kentsel dönüşümle ilgili hiçbir hedef ortaya koymuyorlar" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis'te düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları

Kilis'in bizden beklentilerinin farkındayız. Kilis'in ihtiyaçlarını ve hedeflerini çok iyi biliyoruz. İnşallah bu umutları boşa çıkarmayacağız. Sizlere layık olmak için daha fazla çalışacak, ter dökeceğiz. Kilis'in şahsımıza muhabbetinin hakkını vermek için eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Şu anda meydanda 28 bin kişi var dediler.

Kabine toplantılarımızın değişmez gündemi daima bölgede yürütülen inşa ve ihya çalışmalarıydı. Atılan adımları, karşılaşılan sıkıntıları tek tek takip ettik. Kendilerine istismar edecek yeni konular buldular. Sırf beklentilerine uygun oy vermediler diye depremzedelerimize yapılan hakaretleri burada saymıyorum. Değil 1 sene, üzerinden on yıllar geçse de bu ahlaksızları unutmayız, unutturmayız.

CHP'ye kentsel dönüşüm tepkisi

Yönettikleri şehirleri depreme hazırlamak gibi ne bir dertleri ne de böyle gündemleri var. Reklama harcadıkları, depreme ayırdıkları bütçelerden daha fazla. Kentsel dönüşümle ilgili hiçbir hedef ortaya koymuyorlar. Allah milletimizi bu aymazların eline düşürmesin.

Para sayma görüntüleri...

Tek bir gayemiz var o da Kilis'in kalkınmasıdır, gelişmesidir. Biz hizmet üretmenin derdindeyiz. Onlar siyasi ikballeri uğruna her türlü gayri ahlaki yola başvurmaktan çekinmiyorlar. Kaynağı karanlık para destelerinden kule dışında icraatları yok. Dolar dolar çantalar. Euro'lar. Hayırdır? Bu parayı ne yapacaksınız? Neymiş, bina satın alacaklarmış. Kim? İBB Başkanı. Uygulamaya giriyorsunuz, mal aldığınız tedarikçinin hesabına parayı saniyeler içinde gönderiyorsunuz. Sıra beklemeniz, kağıt işleri ile uğraşmanız gerekmiyor. Bu teknoloji henüz CHP'ye ulaşmamış. Ulaşmış olsa kendilerini yormazlardı. Deste deste paraları çantalarla taşıyor. 5-6 kişi saatlerce dolar saymaya, euro saymaya yetiştiremiyorlar. Para saymak için etrafta kim varsa toplayıp yardım istiyorlar.

"Bay Kemal'in de sesi soluğu çıkmıyor"

Bay Kemal bunları izah edebilirdi ama onun da sesi soluğu çıkmıyor. Ne para işlerinde ne ittifak işlerinde bu sözlerine sadık kalırlar. Kandil'in güdümünde siyaset yapanlarla kurdukları gizli ittifakın boyutunu CHP'li vatandaşlarım dahil kimse bilmiyor. Devşirme adaylarla ne yapmaya çalıştıklarından, kapalı kapılar arkasında çevirdikleri dolaplardan CHP'li pek çok yöneticinin de DEM'e oy verenlerin de haberi, bilgisi yok. Doğan görünümlü şahin misali dışı farklı içi farklı bir muhalefetle karşı karşıyayız.