Fenerbahçe'de forma giymişti: Rus yıldız Türkiye'ye geri dönüyor

Fenerbahçe'de forma giymişti: Rus yıldız Türkiye'ye geri dönüyor
2021-2023 yılları arasında Fenerbahçe Oper'te forma giyen Rus pasör çaprazı Anna Lazareva'nın yeniden Türkiye'ye döneceği iddia edildi.Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru'nun, Anna Lazareva ile görüştüğü iddia edildi.Kuzeyboru...
2021-2023 yılları arasında Fenerbahçe Oper'te forma giyen Rus pasör çaprazı Anna Lazareva'nın yeniden Türkiye'ye döneceği iddia edildi.

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru'nun, Anna Lazareva ile görüştüğü iddia edildi.

Kuzeyboru transfer atağına geçti

Ajansspor'un Mintonette'den aktardığına göre; Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray ekibinin bir dönem Fenerbahçe Opet forması giyen Rus pasör çaprazı Anna Lazareva ile görüştüğü öğrenildi.

Forma giydiği takımlar

Anna Lazareva kariyerinde Dinamo Moskova, Yenisey Krasnoyarks, Volero Le Cannet, Hwaseong IBK Altos, Beijing BAIC Motor ve Atlanta Vibe formaları giydi.

Rus pasör çaprazı Anna Lazareva, şu anda Atlanta Vibe formasını giyiyor.

"En iyi genç oyuncu" ödülünü almıştı

Küçük yaşta voleybola başlayan 1997 doğumlu Lazareva, 16 yaşında Rusya Genç Milli takım forması ile 2014 CEV U20 Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı ve 17 yaşında iken de Dinamo Moskova A takım formasını giymeye başladı. Sonrasında Rusya A Milli Takımı’nda da görev alan voleybolcu, 2017 yılında Yeltsin Kupa’sında ikincilik yaşadı ve turnuvanın “En İyi Genç Oyuncusu” ödülünü aldı.

Milli takımını şampiyonluğa taşıdı

Napoli'de düzenlenen 2019 Üniversite Yaz Oyunları’nda İtalya ile oynadıkları final maçında 3-1’lik skorla Rusya Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan genç pasör çaprazı, aldığı 24 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu.