Gelecek Partisi Ankara'da Mansur Yavaş'ı destekleme kararı aldı

Gelecek Partisi Ankara'da Mansur Yavaş'ı destekleme kararı aldı
Gelecek Partisi yerel seçimlerde Ankara'da CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ı destekleyeceğini açıkladı. İstanbul için ise açıklama yapılmadı.Gelecek Partisi yerel seçimlere ilişkin Saadet Partisi ile ortak adaylarını açıkladı....
Gelecek Partisi yerel seçimlerde Ankara'da CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ı destekleyeceğini açıkladı. İstanbul için ise açıklama yapılmadı.

Gelecek Partisi yerel seçimlere ilişkin Saadet Partisi ile ortak adaylarını açıkladı. Seçimlerde ayrıca Ankara'da CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ın destekleneceği bildirildi. İstanbul'a ilişkin ise bir açıklama yapılmadı.

Gelecek Partisi tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Gelecek Partisi olarak 31 mart mahalli idareler seçiminde;

Mecliste ortak grubumuz bulunan, Saadet Partisi ile ortak adaylarımız olarak: Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına Saadet Partisinden Sayın Abdulkadir KARADUMAN

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına Saadet Partisinden Sayın Necmettin ÇALIŞKAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına Gelecek Partimizden Denizli Milletvekilimiz , Sayın Sema Silkin ÜN

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına Gelecek Partimizden Kurucu Üyemiz ve Parti Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Ahmet AKÇAY aday gösterilmişlerdir.

Sayın Genel Başkanımızı başta olmak üzere Gelecek Partisinin tüm mensuplarının ortak şiarı Önce Millet Sonra Parti sonra bendir.

Bu Çerçevede Yönetim Kurulumuz oy birliği ile Parti Kimliklerine bakmaksızın; Düzce İlimizde Deva Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Sayın Murat Caymaz ı Tokat İlimizde İYİ Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Sayın Şeref MENTEŞE'yi Kilis İlimizde İYİ Parti KİLİS Belediye Başkan adayı Sayın Yasin Topaloğlu nu, Ordu İlimizde Demokrat Parti Ordu Belediye Başkan Adayı Serhat Çelebioğlu’nu, Ak Parti Mardin Belediye Başkan adayı Sayın Abdullah ERİN’i destekleme kararı almıştır.

5 yıldır özverili, samimi ve şeffaf yönetimine şahit olduğumuz, Belediyeyi müteahhitlere değil halka hizmet anlayışıyla yöneten Başkentimize sağladığı hizmetler Ankaralı Hemşerilerimiz tarafından yüksek sesle dile getirilmekte , Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Mansur YAVAŞ’ı desteklemeye karar vermiştir.

Genel Başkan yardımcımız Sayın Feramuz ÜSTÜN seçim çalışmalarında partimizin Sayın Mansur YAVAŞ a vereceği desteği koordine etmekle görevlendirilmiştir. Tüm adaylarımız Milletimiz ve Partimiz için hayırlı uğurlu olsun."

Ayrıntılar geliyor...