4 çocuğunu birbirine bağlayıp dövdü, görüntüleri annelerine attı!

4 çocuğunu birbirine bağlayıp dövdü, görüntüleri annelerine attı!
Kendisini terk eden eşinden intikam almak isteyen Yasir Cakacık, 4 çocuğunu birbirine bağlayıp darp etti. O anların görüntülerini kaydedip akrabalarına gönderdi. İstanbul Kâğıthane'de eşinin terk ettiği 4 çocuk babası Yasir...

Kendisini terk eden eşinden intikam almak isteyen Yasir Cakacık, 4 çocuğunu birbirine bağlayıp darp etti. O anların görüntülerini kaydedip akrabalarına gönderdi.

İstanbul Kâğıthane'de eşinin terk ettiği 4 çocuk babası Yasir Cakacık eşine olan öfkesini çocuklarından çıkardı. En büyüğü 12 yaşındaki çocuklarını iple bağlayıp işkence eden Cakacık tutuklandı.

İstanbul'da Havadis'te yer alan habere göre Kâğıthane'de yaşayan ve tekstil işiyle uğraşan Yasir Cakacık, bir süredir 4 çocuğunun annesi olan eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. Anne çocuklarını bırakıp evi terk etti. Genç kadın ailesinin yanına gitti.

Öfkeli koca eşi gelsin diye akıl almaz bir yola başvurdu. Eşinden intikam almak ve geri dönmesini sağlamak için en büyüğü 12 yaşında olan 4 çocuğunu bir araya toplayıp iple bağladı. Evin ortasında birbirine bağlı halde oturan çocukları darp eden acımasız baba, bu anları bir de video kaydına aldı. Bu sırada eşine hakaretler yağdıran Cakacık, görüntüleri de akraba ve yakınlarına gönderdi.

İnfial yaratan görüntüler karşısında Yasir Cakacık tutuklandı.