İstanbul Valisi Davut Gül, Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'yı ziyaret etti

İstanbul Valisi Davut Gül, Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'yı ziyaret etti
Leros Adası'nda tekne kazası yapan ve tedavileri İstanbul'daki özel bir hastanede devam eden Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'yı, İstanbul Valisi Davut Gül ve çiftin yakınları hastanede ziyaret etti.Yunanistan'ın Leros...

Leros Adası'nda tekne kazası yapan ve tedavileri İstanbul'daki özel bir hastanede devam eden Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'yı, İstanbul Valisi Davut Gül ve çiftin yakınları hastanede ziyaret etti.

Yunanistan'ın Leros Adası'nda tatil yapan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, zodyak botla kayalıklara çarparak yaralandı.

Bodrum'dan İstanbul'a yaralı olarak getirilen Sabancı çiftinin tedavisi özel bir hastanede sürüyor.

İstanbul Valisi Davut Gül ve öğlen saatlerinde hastaneye gelen Özcan Sabancı, Kerim Sabancı, Hacı Sabancı ve Ömer Sabancı; çifti ziyaret etti.

Vali Gül, "Geçmiş olsun için uğradık. Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi. Bizim açıklama yapmamız uygun olmaz. Biz insani olarak uğradık. Geçmiş olsun" dedi.(DHA)

Operasyonlar başarılı geçti

Esas Holding'ten yapılan açıklamada, "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın tüm operasyonları başarıyla sonuçlanmış olup, sağlık durumları daha da iyiye gitmektedir ve titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunar, geçmiş olsun dilekleri için teşekkürlerimizi iletiriz" ifadeleri yer aldı.