Arda Turan'dan Atletico Madrid yorumu: Manisa'dan da Barcelona'ya gideceğimi düşünen yoktu

Arda Turan'dan Atletico Madrid yorumu: Manisa'dan da Barcelona'ya gideceğimi düşünen yoktu
Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, "Arda'nın bu takımdan Atletico'ya yükseleceğini düşünen var mı gerçekten" yorumuna, "Manisa'dan da Barcelona'ya gideceğimi düşünen yoktu" yanıtını verdi.Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, "Arda'nın bu takımdan Atletico'ya yükseleceğini düşünen var mı gerçekten" yorumuna, "Manisa'dan da Barcelona'ya gideceğimi düşünen yoktu" yanıtını verdi.

Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor, Trendyol 1. Lig'e 3 galibiyetle başladı. Ligin ilk haftasında Keçiörengücü'nü 1-0 mağlup eden Eyüpspor, ikinci haftada karşılaştığı Kocaelispor'u ise 2-0'lık skorla geçti.

Son olarak Tuzlaspor ile deplasmanda karşılaşan Eyüpspor, sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrılırken topladığı 9 puanla ligin zirvesinde yer aldı.

Spor Arena'nın yaptığı paylaşıma yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısına yanıt veren Turan, futbolculuk kariyerini örnek göstererek sitemde bulundu.

Bir sosyal medya kullanıcısının "Arda'nın bu takımdan Atletico'ya yükseleceğini düşünen var mı gerçekten" şeklindeki eleştirisine yanıt veren Turan, "Manisa'dan da Barcelona'ya gideceğimi düşünen yoktu. Alışığım ben" ifadelerini kullandı.