Başak Sayan'ın "Kurban Bayramı" paylaşımı tartışma yarattı: Adı bile kurban, şaka gibi...

Başak Sayan'ın "Kurban Bayramı" paylaşımı tartışma yarattı: Adı bile kurban, şaka gibi...
Ünlü oyuncu Başak Sayan sosyal medya hesabından tartışma yaratacak Kurban Bayramı açıklaması yaptı.Oyuncu Başak Sayan, Kurban Bayramı paylaşımıyla dikkat çekti. Başak Sayan'ın, "Kimsenin bayramını kutlamıyorum. Zira benim...

Ünlü oyuncu Başak Sayan sosyal medya hesabından tartışma yaratacak Kurban Bayramı açıklaması yaptı.

Oyuncu Başak Sayan, Kurban Bayramı paylaşımıyla dikkat çekti. Başak Sayan'ın, "Kimsenin bayramını kutlamıyorum. Zira benim için hayvanlara zulmün bayramı olmaz. Adı bile kurban. Şaka gibi. Bunu yapanların vicdani sorunu vardır. Hiç kimsenin kurban bayramı kutlu olmasın" diye yazdı.

basak-sayan-dan-tartisma-yaratacak-kurban-bayrami-aciklamasi-h7pk5.webp

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Birçok kişi Sayan'ın paylaşımına tepki gösterdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Sayan'a destek yorumları yaptı.

BAŞAK SAYAN KİMDİR?

Başak Sayan Vardal veya bilinen adıyla Başak Sayan (d. 17 Haziran 1977, Ankara), Türk oyuncu, senarist, sunucu ve yazar.

Baba tarafından Azeri olan Başak Sayan, Ankara'da doğdu. Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olan Sayan, üniversite eğitimi sırasında Kral TV'de sunuculuk yapmaya başladı. Bu sayede meşhur olan Sayan, daha sonra reklam filmlerinde yer aldı, diğer büyük kanallarda da sunuculuk yaptı, televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde rol aldı.

İki yıllık bir aradan sonra tekrar kamera karşısına geçen sanatçı, bir yandan öyküler yazarken, diğer yandan çeşitli filmlerde rol aldı. 2009 yılında ilk deneme kitabı Aşk Üzerine, 2010'da ise ilk romanı Bağlanma Korkusu yayımlandı. Başak Sayan, Kasım 2015'te Kelebeğin Kaderi adlı romanı ile okuyucularının karşısına çıktı.