Sokak röportajı gündem oldu: Erdoğan'dan önce de müslümandık, kapalıydık

Sokak röportajı gündem oldu: Erdoğan'dan önce de müslümandık, kapalıydık
28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bir yurttaşın sokak röportajı sırasında Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladığı görüntüler gündem oldu. Bir vatandaş, "Erdoğan'dan önce de müslümandık, kapalıydık....

28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bir yurttaşın sokak röportajı sırasında Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladığı görüntüler gündem oldu. Bir vatandaş, "Erdoğan'dan önce de müslümandık, kapalıydık. Biraz da diğerleri yönetsin. Onlar da gavur değiller ya onlar da Müslüman" sözleriyle Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı.

28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesi, sokak röportajlarında yurttaşların görüşleri gündem olmaya devam ediyor.

Medyali TV adlı kanalın gerçekleştirdiği sokak röportajında bir vatandaş "Erdoğan'dan önce de Müslümandık, kapalıydık. Biraz da diğerleri yönetsin. Onlar da gavur değiller ya onlar da Müslüman" sözleriyle Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı.

Bir vatandaş, Ümit Özdağ'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesi sorusuna şöyle yanıt verdi:

Bu sefer de Kılıçdaroğlu kazansın. Gençlerimiz için artık yeter. Bizim gençlerimize yazıktır. Yurt dışına neden gitsinler. Bizim gül gibi ülkemiz varken. Hepimiz kardeş kardeş yaşayalım. Bu ırkçılık her şey ortadan kalksın. Bu sefer de Kılıçdaroğlu kazansın bakalım ne yapıyor. Olmasa onu da göndeririz. Erdoğan'dan önce de Müslümandık, kapalıydık. Biraz da diğerleri yönetsin. Onlar da gavur değiller ya onlar da Müslüman. Kılıçdaroğlu da çok mütevazi bir aileden geliyor. Erdoğan nasıl gelmişse aynı öyle. Ben Erdoğan'a hiç oy vermedim ama cumhurbaşkanıma saygı duyarım.