Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'dan Ekrem İmamoğlu'nun mitingine yönelik saldırıya tepki

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'dan Ekrem İmamoğlu'nun mitingine yönelik saldırıya tepki
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da gerçekleştirmek istediği mitinge saldırıya bir tepki de komedyenler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakardan...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da gerçekleştirmek istediği mitinge saldırıya bir tepki de komedyenler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakardan geldi.

Cem Yılmaz, Twitter hesabından paylaştığı mesajda saldırının "insana 2023'te olduğunu unutturduğunu" söyledi.

Yılmaz'ın mesajı şöyle:

Şahan Gökbakar da şunları yazdı:

"Organize kötülük sınır tanımıyor. Bazen hakaret ediyor, bazen taş atıyor, bazen deli saçması iftiralarla algı yapıyor, ayrıştırıyor, nefret ekiyor, bölüyor! Asla utanmıyor. Sınırsızca saldırıyor ve açıkca tehdit ediyor. Erzurum da yaşanan olaylar da, terör üzerinden ülkenin yarısından fazlasına atılan iftiralar da akıl alır gibi değil. İyi, vicdanlı, sağduyulu ve bu Cumhuriyeti çok seven insanlar olarak, beraberce bu kötülüğün karşısında duracağız. Onurlu, gururlu şerefli ve namuslu hayatlarımızı sevgi ve huzur içinde hep birlikte yaşayacağız hiç merak etmeyin!"