CHP'li Tuncay Özkan seçim gecesini gözyaşları içinde anlattı

CHP'li Tuncay Özkan seçim gecesini gözyaşları içinde anlattı
14 Mayıs seçim gecesinde CHP'nin veri akışı ve sonuç ekranı yayınlanmaması gündeme oturmuştu. CHP'nin Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan o gece yaşananları canlı yayında anlattı....

14 Mayıs seçim gecesinde CHP'nin veri akışı ve sonuç ekranı yayınlanmaması gündeme oturmuştu. CHP'nin Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan o gece yaşananları canlı yayında anlattı. Konuşurken duygulanan Özkan, gözyaşlarına hakim olamadı.

Özka'ın ağladığı o anlar, sosyal medyada çok paylaşılanlar kategorisinde yer aldı. Özkan kısa sürede twitterda gündem oldu.

İşte Özkan'ın gözyaşlarına hakim olamadığı o anlarda söyledikleri:

"Benim ağlamadığımı kim söyleyebilir? Dünyanın emeği var orada. 6 yıl cezaevi var orada. Bütün o süreçleri neden yaşıyoruz. Böyle basit iki tane tweetle olacak şeyler değil. Biz varlığımızı koyuyoruz. Burada isyanım Fethullahçıya, alçağa, namussuza. CHP'nin büyük mücadele ile buralara geldiğini görmeyenlere. Daha güzel daha iyi bir Türkiye'ye gelmek için ağlıyoruz. Biz mücadeleden geliyoruz. Biz varlığımızı koyuyoruz. Ben cumhuriyet mitinglerini yapan adamım, Mustafa Kemal'in sancağını yüreğimde taşıyan insanım. Bunun için 6 yıl hapis yatan insanım. 6 yıl hapis yatırılmış, 'beraat ettin git' denilen adamım. Fethullahçısıyla, PKK'lısıyla mücadele etmiş adamım. Arkadaşlarımızın duygusal tepkisini anlarız, onlar bizim canımız. "