Dilek Taşı dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Dilek Taşı dizisine ilişkin ayrıntılar…

Dilek Taşı dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Dilek Taşı dizisine ilişkin ayrıntılar…
Son dönemlerin en iddialı yapımı Dilek Taşı dizisi dün akşam Kanal D ekranlarında seyirciyle buluştu. Daha ilk tanıtım videoları ile bile merak uyandıran dizinin hikayesi 80’li yıllarda geçiyor. Türk siyasi tarihine damga...

Son dönemlerin en iddialı yapımı Dilek Taşı dizisi dün akşam Kanal D ekranlarında seyirciyle buluştu. Daha ilk tanıtım videoları ile bile merak uyandıran dizinin hikayesi 80’li yıllarda geçiyor. Türk siyasi tarihine damga vuran 12 Eylül darbesinin çalkantılı döneminde hayata tutunmaya çalışan baba-kızın hikayesi, aslında yakın tarihe de ışık tutuyor. İşte Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Özge Özberk gibi dev bir oyuncu kadrosuyla evlere konuk olacak Dilek Taşı dizisinin detayları…

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.

Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosu

Güçlü prodüksiyonu ile çok konuşulacak olan dizinin başrollerini; Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor. 1980’li yıllarda geçen bir hikâyeyi konu alan dizide Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Dilek Taşı dizisinin konusu

Dilek Taşı, 1980’li yılların İstanbul’unda geçen bir dram hikayesini konu alıyor. 1987 yılında başlayan hikayede yer alan Aras Rona ve Rüçhan Rona, oldukça varlıklı bir ailenin üyeleridir. Figen Kutlu, ailesiyle birlikte Rona ailesinin malikanesinde yaşamaktadır. İdam cezasıyla yargılanan Mustafa'nın eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilen kızı Cemre'yi Rona ailesi evlatlık olarak kabul etmek zorunda kalır.