Dünyanın en zengin ismi lüks yatıyla Fethiye'de

Dünyanın en zengin ismi lüks yatıyla Fethiye'de
Dünyanın en zengin ilk 15 insanı arasında yer alan, ünlü giyim markalarının sahibi Amancio Ortega, tatil için yatıyla Fethiye'ye geldi.Dünyanın önde gelen giyim markaları Zara ve Bershka'nın sahibi İspanyol iş insanı 87 yaşındaki...

Dünyanın en zengin ilk 15 insanı arasında yer alan, ünlü giyim markalarının sahibi Amancio Ortega, tatil için yatıyla Fethiye'ye geldi.

Dünyanın önde gelen giyim markaları Zara ve Bershka'nın sahibi İspanyol iş insanı 87 yaşındaki Amancio Ortega, tatil için Fethiye'ye geldi.

Patronlardunyası.com'dan Abdullah Demir'in haberine göre 77 milyar dolarlık kişisel servete sahip Amancio Ortega'nın yatı Drizzle Fethiye Körfezi'nde turluyor. Drizzle, Fethiye Koyu içinde; Akvaryum Koyu, Kızıl Adası, Katrancı Adası, Günlükü Koyu, Tersane ve Domuz adası gibi yerlere uğradı. Amancio Ortega'ya kızı ve diğer aile üyelerinin de eşlik ettiği tahmin ediliyor.

Öte yandan 87 yaşındaki Amancio Ortega, şirketin Inditex'i kızı Martha Ortega'nın yönetimine bıraktı. Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Oysho, Pull&Bear, Stradivarius, Uterqüe, Inditex'in sahip olduğu markaları arasında yer alıyor.