Dzeko'dan açıklama: Tepkim size değil kendime

Dzeko'dan açıklama: Tepkim size değil kendime
Adana Demirspor deplasmanında 84. dakikada oyundan alınan ve moralsiz görüntü veren Edin Dzeko, dönüş uçağında hocası İsmail Kartal'ın yanında giderek sohbet etmişlerdi. Dzeko'nun İsmail Kartal'a, "Kenara gelirken yaptığım...

Adana Demirspor deplasmanında 84. dakikada oyundan alınan ve moralsiz görüntü veren Edin Dzeko, dönüş uçağında hocası İsmail Kartal'ın yanında giderek sohbet etmişlerdi. Dzeko'nun İsmail Kartal'a, "Kenara gelirken yaptığım hareket asla size değildi. Maçta girdiğim pozisyonları değerlendirememem beni biraz üzdü" dediği öğrenildi.

Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılsa da averajla tekrar liderlik koltuğuna tekrar oturan Fenerbahçe'de en çok konuşulan detay kaptan 10 golle gol krallığı yarışında Icardi ile zirveyi paylaşan Edin Dzeko'nun kenara gelirken yaptığı hareketlerdi.

Karşılaşmanın 84. dakikasında kenara gelen yıldız futbolcu, Teknik Direktör İsmail Kartal ile tokalaşmadan kulübedeki yerine geçti. Özellikle sosyal medyada 'Kartal ile Dzeko'nun arasında sorun mu var' dedikoduları dolaşırken, kulüpten gece geç saatlerde ikilinin resmi servis edildi. Bu fotoğrafın planlı değil, tamamen doğaçlama bir şekilde çekildiği ortaya çıktı.

"Daha önce forma giydiğim takımlarda da performansım böyle olunca aynı tepkiyi veriyordum"

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre; dönüş uçağında hocası İsmail Kartal'ın yanına giden tecrübeli forvetin, "Kenara gelirken yaptığım hareket asla size değildi. Kendi performansım ve maçta girdiğim pozisyonları değerlendirememem beni biraz üzdü. Takıma katkı sağlayamamak her futbolcunun üzerinde bir baskı yaratır. Ben daha önce forma giydiğim takımlarda da kendi performansım böyle olunca aynı tepkiyi veriyordum. Dediğim gibi size bir saygısızlık yapmak istemedim" dediği öğrenildi.