Ekonomiyi eleştiren AKP'li vatandaşa tepki: "Vallahi de billahi de yine oy verirsin!"

Ekonomiyi eleştiren AKP'li vatandaşa tepki: "Vallahi de billahi de yine oy verirsin!"
Ekonominin durumunu eleştiren AKP seçmeni vatandaş o sırada yoldan geçen bir başka vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Tepkili vatandaş, AKP'ye oy vermeyeceklerini belirten kadına, "Ekmeği 20 lira yapsa yine AKP'ye oy verirsin"...

Ekonominin durumunu eleştiren AKP seçmeni vatandaş o sırada yoldan geçen bir başka vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Tepkili vatandaş, AKP'ye oy vermeyeceklerini belirten kadına, "Ekmeği 20 lira yapsa yine AKP'ye oy verirsin" dedi.

Yurttaş TV isimli Youtube kanalının mikrofonuna konuşan iki kadın, ekonomiden dert yandı. Kadınlardan biri, "Markete gir 5 bin liradan aşağı eve gelemiyorsun. Ben bir AK Partili olarak doğruları söylemek zorundayım" ifadelerini kullandı.

Muhabir bir diğer vatandaşa "Geçmiş seçimlerde siz de mi iktidarı desteklediniz" sorusunu yöneltti. Vatandaş ise "Aynen öyle. Aslında yemin etmiştim vermeyecektim ama yine verdim. Yeminimi kırdım ama şimdi yok" dedi.

Bu sırada da yanıtı duyan bir vatandaş cevaba tepki göstererek "İktidarı geç. Hesap sormayı öğren, niye hesap sormuyorsun? Şurada ekmeği 20 lira yapsa yine ses etmezsin. Yarın seçim olsa yine AK Parti'ye oy verirsin" ifadelerini kullandı.