Elbiselerini sulama kanalının yanına bıraktı, köyden kaçtı!

Elbiselerini sulama kanalının yanına bıraktı, köyden kaçtı!
Diyarbakır’da sulama kanalının kıyısında elbiseleri bulunan 18 yaşındaki Rojvan Çerkezoğlu'nun Batman'da olduğu tespit edildi. Çerkezoğlu'nun elbiselerini bilerek bıraktığı ve köyde kalmak istemediği öğrenildi.Diyarbakır’da...

Diyarbakır’da sulama kanalının kıyısında elbiseleri bulunan 18 yaşındaki Rojvan Çerkezoğlu'nun Batman'da olduğu tespit edildi. Çerkezoğlu'nun elbiselerini bilerek bıraktığı ve köyde kalmak istemediği öğrenildi.

Diyarbakır’da sulama kanalının kıyısında elbiseleri bulunan ve kanalda arama çalışması başlatılan Rojvan Çerkezoğlu’nun, güvenlik güçlerinin yaptığı incelemede, kullandığı banka kartından Batman’da olduğu tespit edildi.

Yapılan araştırmada Çerkezoğlu’nun telefoncuda kartını kullandığı ve telefon aldığı ortaya çıktı. Güvenlik kameralarından kişinin Çerkezoğlu olduğu tespit edildi ve bir otelde olduğu belirlendi.

Çerkezoğlu’nun, elbiselerini bilerek sulama kenarına bıraktığı, köyde kalmak istemediği, İstanbul’da bulunan yakınlarının yanına gitmek için hazırlık yaptığı, telefon aldıktan sonra otele yerleştiği öğrenildi. Çerkezoğlu 18 yaşından büyük olduğu için herhangi bir işlem yapılmadı. (DHA)