Ev sahibinden kiracıya molotoflu tehdit

Ev sahibinden kiracıya molotoflu tehdit
İstanbul Ataşehir'de oturduğu ev için yasal zam artışı isteyen kiracı Rıfat N, ev sahibi Erhan D'nin "Molotof atarım, yakarım. Sen film izle daha, senin kafa nanik mi" diyerek tehditler savurdu. Dahası yasa tanımadığını belirterek,...

İstanbul Ataşehir'de oturduğu ev için yasal zam artışı isteyen kiracı Rıfat N, ev sahibi Erhan D'nin "Molotof atarım, yakarım. Sen film izle daha, senin kafa nanik mi" diyerek tehditler savurdu. Dahası yasa tanımadığını belirterek, "Sizi devlet mi koruyacak?" diye konuştu.

Can güvenliğinden endişe duyan kiracı, babasının yanına taşındı. "Düzenimiz bozuldu. Eşim daha fazla yıprandı, günlerce ruh gibi dolaştı" diyerek yasal haklarını hiçe sayan ve aile huzurunu kaçıran ev sahibinden şikayetçi oldu. Savcılık soruşturma başlattı.

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre ev sahibi Erhan D.'nin tehditlerden bunalan kiracı Rıfat N, huzurunun kaçacağı korkusuyla önce yüzde 76 oranında zam yaptı ve kirası 2 bin lirayı geçti. Ancak yine de ev sahibinden kurtulamadı. Anlaşmış olmalarına rağmen bir zam daha isteyen ev sahibi Erhan D. kiracısının eşyasını kapıya koymakla, dahası ölümle tehdit etti.

"Sen evi boşaltma, bak ne oluyor? Kimse seni koruyamaz. Ben yasa falan tanımam. Seni devlet mi koydu buraya? Senin kafa nanik mi? Sen adamına denk geldin. Sen beni bileyle, sen film izle daha" şeklinde devletin belirlediği sınırları tanımadığını belirterek tehditlerine devam etti.

Savcılık ev sahibinin şüpheli olarak ifadesinin alınması için emniyete yazı yazdı.