Fatih Altaylı: 3 tecavüzcü serbest, 11 yaşındaki kız mezarda ama sorsan voleybolcularımız ahlaklarını bozuyor, dinlerine zarar veriyor

Fatih Altaylı: 3 tecavüzcü serbest, 11 yaşındaki kız mezarda ama sorsan voleybolcularımız ahlaklarını bozuyor, dinlerine zarar veriyor
Gazeteci Timur Soykan, Halk TV’de Kayda Geçsin programında istismar olayı anlattı. Hakkari’de yaşayan 11 yaşındaki Esra’nın üç kişinin tecavüzüne uğradığını kaydeden Soykan, 8 ay sonra zanlıların tahliye edildiğini...

Gazeteci Timur Soykan, Halk TV’de Kayda Geçsin programında istismar olayı anlattı. Hakkari’de yaşayan 11 yaşındaki Esra’nın üç kişinin tecavüzüne uğradığını kaydeden Soykan, 8 ay sonra zanlıların tahliye edildiğini söyledi. Öte yandan zanlıların avukatının  AKP Hakkari İl Başkanı olduğunu, daha sonra davanın vekaletini kızına verdiğini açıkladı.

Gazeteci Fatih Altaylı, konuyu gündemine taşıyarak, AKP İl Başkanı Zeydin Kaya'yı eleştirdi. Altaylı, "Ama sorarsanız milli marşımızı göz yaşları içinde okuyan, Türkiye’yi Avrupa’nın zirvesine taşıyan kızlarımız ahlaklarını bozuyor, dinlerine zarar veriyor. Tecavüz sanıklarının avukatı da muhtemelen öyle diyordur. Voleybol kadın milli takımı kapatılsın diye kampanya yapılsa, sanıklarla birlikte imza verirler" ifadelerini kullandı.

Altaylı'nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

biz bu rezaleti Timur Soykan yazınca öğreniyoruz.

“Sosyal medya adaletini” eleştiriyor kimileri. Evet sosyal medya yolu ile adalet tesis edilemez ama atadıkları bakanlar ve kurdukları bakanlıklar böyle rezil davalarda müdahil olmayı ancak sosyal medyada konu olunca akıl ediyorlar, bunu da bilsinler.

Sonuç olarak 3 tecavüzcü serbest.

11 yaşında bir kız çocuğu mezarda.

Ama sorarsanız milli marşımızı göz yaşları içinde okuyan, Türkiye’yi Avrupa’nın zirvesine taşıyan kızlarımız ahlaklarını bozuyor, dinlerine zarar veriyor.

Tecavüz sanıklarının avukatı da muhtemelen öyle diyordur. Voleybol kadın milli takımı kapatılsın diye kampanya yapılsa, sanıklarla birlikte imza verirler!

Yazının tamamı için tıklayınız