Fatih'te "kılıç" dehşeti: Eşine ve kayınbiraderine saldırdı

Fatih'te "kılıç" dehşeti: Eşine ve kayınbiraderine saldırdı
İstanbul'un Fatih ilçesinde, kılıçla ve sopayla eşinin ağabeyinin üzerine yürüyen saldırgan gözaltına alındı.Dün akşam saatlerinde yaşanan olayda Suriyeli mahalle sakini, eşiyle evde tartıştı. Tartışma sokağa taşındı....

İstanbul'un Fatih ilçesinde, kılıçla ve sopayla eşinin ağabeyinin üzerine yürüyen saldırgan gözaltına alındı.

Dün akşam saatlerinde yaşanan olayda Suriyeli mahalle sakini, eşiyle evde tartıştı. Tartışma sokağa taşındı. Tartışma sırasında eşini de darp ettiği öne sürülen kişi, çevredekilerin uyarılarına aldırış etmedi.

Darp edilen kadının ağabeyi de olay yerine gelince bu defa iki erkek arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Saldırgan, elinde kılıç ve sopayla kayınbiraderinin üzerine yürüdü. Pencereye çıkan mahalle sakinleri durumu polise bildirildi. Ekipler, olayın yaşandığı adrese gelerek önce konuyla ilgili bilgi aldı ardından da şüpheli saldırganı gözaltına aldı.

"Elindeki kılıcı birkaç defa salladı"

Mahalle sakinlerinden biri, ailenin sık sık kavga ettiğini ancak dün gece saatlerce sürdüğünü ifade ederek, "Normalde büyük kavgalar olmuyordu. Ama bu sefer çok büyük bir kavga oldu. Saat 21.00 sıralarında başladı, sabaha kadar devam etti. İlk elinde kılıçla gördük. Çıktığında birbirlerine girdiler. 2 - 3 kişi ayırdı. Elindeki kılıcı birkaç defa salladı ama vurmak için yani öldürmek ve yaralamak için sallamadı. Çocuklar ve herkes çok korktu. Sabaha kadar hiç susmadılar. Evin ortasında kavga eder gibi mahallenin ortasında kavga ettiler" ifadelerini kullandı. (DHA)