Hastanede yaşayan müdür yardımcısından “İşim uzadığı zaman kalıyorum” savunması

Hastanede yaşayan müdür yardımcısından “İşim uzadığı zaman kalıyorum” savunması
Aybastı Devlet Hastanesi’nin bir odasını kendisine tahsis ederek kaldığı, hastane içerisinde “ev haliyle” dolaştığı iddia edilen müdür yardımcısı hakkında soruşturma başlatıldı.Ordu’nun Aybastı ilçesinde bulunan...

Aybastı Devlet Hastanesi’nin bir odasını kendisine tahsis ederek kaldığı, hastane içerisinde “ev haliyle” dolaştığı iddia edilen müdür yardımcısı hakkında soruşturma başlatıldı.

Ordu’nun Aybastı ilçesinde bulunan Aybastı Devlet Hastanesi’nde görevli İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı R.Ş.E.’nin hastanenin bir odasını kendisine tahsis ettiği iddia edilmesinin ardından hakkında Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı
.
Yaklaşık 1,5 yıldır İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapan R.Ş.E.'nin, hastane içerisinde pijama, terlik gibi giysilerle dolaştığı ve odasında uyuduğu da iddia edildi.

Soruşturma kapsamımda R.Ş.E.'nin işleri uzadığı zamanlarda hastanede kaldığını söylediği bildirildi.

Ordu İl Sağlık Müdürü Dursun Tüzün de, hastaneye giderek incelemelerde bulundu. Konuya ilişkin soruşturma başlatıldığını belirten Tüzün, R.Ş.E.'nin savunmasının istenildiğini ifade etti. (DHA)