HÜDA PAR İl Sekreteri’ni öldüren saldırganın görüntüleri ortaya çıktı

HÜDA PAR İl Sekreteri’ni öldüren saldırganın görüntüleri ortaya çıktı
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı’nda partinin il sekreterini bıçaklayarak öldüren, il başkanını da yaralayan saldırganın görüntüleri ortaya çıktı.HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı yapılan ve il başkanı Salih Demir’in...

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı’nda partinin il sekreterini bıçaklayarak öldüren, il başkanını da yaralayan saldırganın görüntüleri ortaya çıktı.

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı yapılan ve il başkanı Salih Demir’in yaralandığı, il sekreteri Sacit Pişgin’in ise hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yeni detay ortaya çıktı.

Polis tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan ve psikolojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen saldırgan A.S.’nin il binası çevresindeki güvenlik kamerasından görüntüleri elde edildi.

Görüntülerde A.S.’nin, binanın içerisinde bıçakladığı Salih Demir ve Sacit Pişgin’i, dışarı kaçtıktan sonra da bıçakla tehdit ettiği, Demir’i kovaladığı görüldü. Yaralı Pişgin’in ise binadan kaçmak için fırsat beklediği ancak A.S. nedeniyle bir süre dışarı kaçamadığı görüntülerde yer aldı. Ayrıca, binadan 4 kişinin daha çıkıp olaya müdahale etmek istediği ancak A.S.’nin çevreye bıçak savurması nedeniyle müdahale edemedikleri anlaşıldı.