Instagram'ın Twitter benzeri platformu Threads'ın tarayıcı versiyonu çıktı

Instagram'ın Twitter benzeri platformu Threads'ın tarayıcı versiyonu çıktı
Meta'nın X (eski adıyla Twitter) benzeri platformu Threads'ın tarayıcı sürümü kullanıma açıldı. Duyuru Instagram başkanı Adam Mosseri tarafından duyuruldu.Meta'nın sahip olduğu sosyal medya platformu Instagram geçen ay X'in (eski...

Meta'nın X (eski adıyla Twitter) benzeri platformu Threads'ın tarayıcı sürümü kullanıma açıldı. Duyuru Instagram başkanı Adam Mosseri tarafından duyuruldu.

Meta'nın sahip olduğu sosyal medya platformu Instagram geçen ay X'in (eski adıyla Twitter) bir benzeri olan Threads'ı çıkarmıştı. Başlangıçta sadece Android ve iOS uygulamaları üzerinden erişilebilen uygulamanın şimdi ise internet sürümü açıldı. Artık kullanıcılar bilgisayardan Threads'a giriş yapabilecekler. 

Sosyal medya platformunu kullanmak isteyen kullanıcılar, herhangi bir web tarayıcısını açarak 'Threads.net' adresine gidebilir. Bu yeni web sürümü sayesinde gönderilere göz atabilir, etkileşimde bulunabilir ve kendi gönderilerinizi paylaşabilirsiniz. 

Instagram Başkanı Adam Mosseri tarafından duyurulan Threads'in tarayıcı versiyonu, akıllı telefon uygulamasına benzer şekilde beş sekme içeriyor: Ana SayfaAramaGönderiBildirimler ve Profil. Kullanıcılar ileti dizilerini beğenebilir, paylaşabilir, yorum yapabilir. Takip Ediyorum düğmesi ise ekranın sol alt köşesinde yer alıyor. Bu düğme sayesinde kullanıcılar, takip ettikleri profillerin veya kullanıcıların gönderilerini içeren bir akışa geçiş yapabiliyorlar.

Avrupa Birliği'nde Kullanılmıyor

Tarayıcı sürümü henüz profil düzenleme veya Instagram DM'lerine gönderi gönderme gibi özellikleri desteklemiyor. Ayrıca, gizlilik konuları nedeniyle bu sosyal medya platformu, Avrupa Birliği ülkelerinde hala kullanılamıyor.