İYİ Parti'nin seçim çadırına saldırı

İYİ Parti'nin seçim çadırına saldırı
İYİ Parti'nin İstanbul Esenler'deki seçim çadırına saldırı düzenlendiği bildirildi. Partiden yapılan açıklamada saldırının 4 kişi tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından...

İYİ Parti'nin İstanbul Esenler'deki seçim çadırına saldırı düzenlendiği bildirildi. Partiden yapılan açıklamada saldırının 4 kişi tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle:

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı olarak dün iftar vaktinde gerçekleşen İYİ Parti Esenler teşkilatımıza ait çadırı hedef alan saldırı hakkında bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Esenler Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan İYİ Parti’ye ait çadır sivil kıyafetli dört kişi tarafından parçalanarak sökülmüştür.  Saldırı esnasında İYİ Parti Esenler teşkilatımız ilçe başkanlığında iftar programında bulunuyorlardı. Saldırının faillerine kim olduklarına dair yöneltilen sorular aşağıdaki şekilde cevaplanmıştır.

“Biz sivil zabıta ekipleriyiz, bize gidin sökün dediler biz de geldik. Biz aldığımız emri uyguluyoruz. Başka bir bilgimiz yoktur.”

İlçe başkanlığı tarafından Esenler Belediyesi Zabıtadan Sorumlu Başkan Yardımcısı telefonla aranmıştır. Esenler Belediyesi Zabıtadan Sorumlu Başkan Yardımcısı: “Çadırın sökülme emrini kaymakam vermiş emniyet ise uygulamıştır. Benim bu olayla ilgili ne bir emrim ne de bir bilgim var.”

Partimizin siyasi faaliyetlerinin ve mübarek Ramazan ayında vatandaşlara hizmet etmek için kurulan çadırın kimler tarafından parçalandığı ve bu emri kimin verdiği savcılık soruşturması sonucu ortaya çıkacaktır. Olay mahalinde bulunan kameralar incelendikten sonra gerekli tespitlerin yapılacağına olan inancımız tamdır. Bizi korkutamazsınız, bizi yıldıramazsınız, bizi yolumuzdan çeviremezsiniz.