İzmir’de Yeşil Sol Parti seçim bürosuna saldırı 

İzmir’de Yeşil Sol Parti seçim bürosuna saldırı 
İzmir’in Menemen ilçesinde bulunan Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) seçim bürosuna saldırı düzenlendi.Menemen’de bulunan Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Yeşil Sol Parti seçim bürosuna...

İzmir’in Menemen ilçesinde bulunan Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) seçim bürosuna saldırı düzenlendi.

Menemen’de bulunan Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Yeşil Sol Parti seçim bürosuna saldırı gerçekleşti. Parti yöneticileri, yaşları küçük olduğu gerekçesiyle saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunmadı.

Özgür Gelecek’te yer alan haberde, yaşananlarla ilgili bilgi veren parti yöneticisi, saldırıyı gerçekleştirenlerin ailesinden ve çevresinden edindikleri bilgiye göre, gençlerin ırkçı söylemlerden dolayı böyle bir olayı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Saldırıyı gerçekleştirenleri tespit ettiklerini aktaran Yeşil Sol Parti yöneticisi, “Önce elektrikli bisiklet ile gelip büromuzu takip ediyorlar. Arkadaşlar bürodan ayrıldıktan sonra da bu olay gerçekleşiyor” ifadelerini kullandı.