İzmit'te kağıt deposunda yangın: Alevler tüm depoyu sardı!

İzmit'te kağıt deposunda yangın: Alevler tüm depoyu sardı!
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, geri dönüşüm tesisinin kağıt deposunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yangın 2 saatte kontrol altına alındı.Yangın, saat 19.30 sıralarında...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, geri dönüşüm tesisinin kağıt deposunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yangın 2 saatte kontrol altına alındı.

Yangın, saat 19.30 sıralarında İzmit ilçesine bağlı Sanayi Mahallesi'nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinin kağıt deposunda meydana geldi. Depodaki kağıtlar bilinmeyen bir nedenle tutuştu.

Yangın, kısa sürede deponun tamamını sardı. Alev alev yanan depoyu görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahaleye başladı. Vatandaşlar da itfaiyenin çalışmalarına destek verdi.

2 saatte kontrol altına alındı

Yangın, çevre ilçelerden sevk edilen takviye ile çok sayıda ekibin müdahalesiyle yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaların devam ettiği tesiste dumandan etkilenen ya da yaralanan olmadığı belirtilirken yangının pres makinesinin patlaması sonucu çıktığı ihtimali üzerinde duruluyor. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)