Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi
Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda emekliye ayrılan Orgeneral Musa Avsever ve görevi devralan Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu arasında devir teslim töreni gerçekleşti.Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları sonrasında Kara Kuvvetleri...

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda emekliye ayrılan Orgeneral Musa Avsever ve görevi devralan Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu arasında devir teslim töreni gerçekleşti.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları sonrasında Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu oldu. Bugün yapılan devir teslim törenine Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de katıldı. Törende emekliye ayrılan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever görevi, Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu'na devretti.


Bakan Güler, Orgeneral Avsever'e yeni hayatında sağlık ve mutluluk temennisinde bulunurken Kara Kuvvetleri Komutanı olarak atanan Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu'na da yeni görevinde başarılar diledi.

Törende Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan da yer aldı.


Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarında gerçekleştirilen devir-teslim törenlerinin ardından Genelkurmay Başkanlığı'na geçerek Genelkurmay Başkanı olarak göreve başlayan Orgeneral Metin Gürak’ı ziyaret etti.

Bakan Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve bugün gerçekleşen devir-teslim törenleri sonrası Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevini devralan Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı görevini devralan Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu da yer aldı.