Konya'da yüksek gerilim hattına tırmanan kadın kedisini aşağı atarak öldürdü!

Konya'da yüksek gerilim hattına tırmanan kadın kedisini aşağı atarak öldürdü!
Konya'da bir kadın yüksek gerilim hattı direğine çıkarak hayatına son verme girişiminde bulundu. Kadının uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilirken kararından vazgeçmesi için kedisinin getirilmelerini istedi. İtfaiye ekiplerinin...

Konya'da bir kadın yüksek gerilim hattı direğine çıkarak hayatına son verme girişiminde bulundu. Kadının uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilirken kararından vazgeçmesi için kedisinin getirilmelerini istedi. İtfaiye ekiplerinin getirdiği kedi, kadın tarafından metrelerce yükseklikten aşağıya atılarak öldürüldü.

Konya, Meram İlçesi'ne bağlı Alavardı Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşanan trajik olayda, uyuşturucu bağımlısı kadın gerilim hattının bulunduğu direğe çıkarak hayatına son verme teşebbüsünde bulundu. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hava yastığı açarak elektrik akımını kesmeye çalıştı.

Aykırı'da yer alan habere göre direğe tırmanan kadın yaklaşık 1 saat boyunca elektrik direğinde çıktığı yerden inmedi ve çevrede bulunan insanlara hakaret etti. Aynı zamanda eğer kedisi kendisine verilirse aşağıya ineceğini söyledi.

İtfaiye ekipleri tarafından kedisi verilen kadın itfaiye sepetine alındı ve aşağıya indirilmeye çalışıldı. Ancak sepetten inerken kucağındaki kedisini metrelerce yükseklikten aşağıya bırakarak kedinin ölümüne sebep oldu.

Bu olayın ardından kedinin ölümüne tepki gösteren mahalle sakinleri ve olayı takip eden gazetecilere saldırdı. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.