MHP İl Başkanı, “Her şey telafi edilebilir” deyip istifa etti

MHP İl Başkanı, “Her şey telafi edilebilir” deyip istifa etti
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı milletvekilliği adaylarının belirlenmesi sürecinde il teşkilatı ve parti tabanının görüşlerinin dikkate alınmadığını öne sürerek istifa ettiğini duyurdu.MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet...

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı milletvekilliği adaylarının belirlenmesi sürecinde il teşkilatı ve parti tabanının görüşlerinin dikkate alınmadığını öne sürerek istifa ettiğini duyurdu.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan , partisinden istifa ettiğini açıkladı

Kocacan, istifasına gerekçe olarak parti içinde yaşanan sorunları ve 28. Dönem milletvekilliği adaylığı konusundaki görüş ayrılıklarını gösterdi.

Afyon Kent Haber’de yer alan habere göre Kocacan, yaptığı açıklamada, 28. dönem milletvekilliği adaylığı konusunda tabandan gelen görüşleri merkeze ilettiklerini fakat dikkate alınmadığını dile getirdi.

Bu durumun kendisini kırdığını söyleyen Kocacan, "Her şey telafi edilebilir, yalnız insanın gönlü kırıldığı zaman bir daha telafisi mümkün olmuyor. Afyon İl Başkanı olarak kırgınım. 2018 yılından bu güne kadar yapmış olduğum Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Kamuoyuna saygılarımla" ifadelerini kullandı.