Milletvekili adayı Güneş: Bir 5 sene de ben sizi dolandırayım

Milletvekili adayı Güneş: Bir 5 sene de ben sizi dolandırayım
Elazığ’dan bağımsız milletvekili adayı olan Muhammet Hacı Güneş, kentte düzenlediği mitingte "Yahu bir 5 sene de beni deneyin. Vatandaşlarımız bize yetki versinler. Bir 5 sene de ben sizi dolandırayım. Bir 5 sene de ben telefonlarımı...

Elazığ’dan bağımsız milletvekili adayı olan Muhammet Hacı Güneş, kentte düzenlediği mitingte "Yahu bir 5 sene de beni deneyin. Vatandaşlarımız bize yetki versinler. Bir 5 sene de ben sizi dolandırayım. Bir 5 sene de ben telefonlarımı kapatayım. Bize layık görmüyor musunuz?" sözleriyle oy istedi.

Elazığ'ın merkeze bağlı Salıbaba mahallesinin muhtarı Muhammet Hacı Güneş, bağımsız milletvekili adayı olarak girdiği seçimde oy isterken diğer adaylardan değişik söylemleriyle dikkat çekti.

Kentte bir miting düzenleyen Güneş, seçmenlerine "Elazığ halkı bize yetki versin gerisini Ankara düşünsün" diye seslendi.

"Size söz veriyorum; alt tabakadan geldiğim için, sizlerle iç içe olduğum en iyi hizmeti vereceğiz. Telefonlarımız herkese açık olacak. Meclis'te birebir görüşeceğiz. Alt tabakadaki insanlarla ilgileneceğiz, ilgileneceğiz… Sizleri sahipsiz bırakmayacağız. Elazığ sahipsiz değildir, yeter ki bize yetki verin. Ankara, Cumhurbaşkanı, reis, bakanlar beni tanıyor" diyen Güneş, "En azından Ankara'daki dördüncü, beşinci adamım. Çünkü reisin yanında benim sözüm vardır. Yahu bir 5 sene de beni deneyin. Vatandaşlarımız bize yetki versinler. Bir 5 senede ben sizi dolandırayım. Bir 5 sene de ben telefonlarımı kapatayım. Bize layık görmüyor musunuz? Sorunlarınızı devamlı dile getireceğim. Elazığ'a mutlaka bir proje getireceğim" şeklinde açıklamalarda bulundu.