Muğla'da bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza böyle yaşandı!

Muğla'da bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza böyle yaşandı!
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 27 yaşındaki Şeyma Adıktil'in kullandığı motosiklet bir otomobille çarpıştı. Motosiklet sürücüsü yaralandı, arkasında oturan 48 yaşındaki Ayşe Akçin ise hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 27 yaşındaki Şeyma Adıktil'in kullandığı motosiklet bir otomobille çarpıştı. Motosiklet sürücüsü yaralandı, arkasında oturan 48 yaşındaki Ayşe Akçin ise hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ferdi Yıldız gözaltına alındı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Fethiye'nin Patlangıç Mahallesi, Ölüdeniz Caddesi’nde meydana geldi. Ferdi Yıldız yönetimindeki otomobil ile Şeyma Adıktil yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Kazada Adıktil ile arkasındaki Ayşe Akçin yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ambulansla bir özel hastaneye kaldırılan yaralılardan Ayşe Akçin kurtarılamadı. Adıktil'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Ferdi Yıldız, polis tarafından gözaltına alındı.

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. (DHA)